За нас

Фирма „Искър 2000“ ЕООД е създадена през 2000г. Развива се в областта на търговията на едро с домашни потреби и производството на метални изделия от тел, тръби, профили и други. Основен производител на сушилници за съдове, цветарници, държачи за сандъчета и саксии, и много видове стелажи.
ИСКЪР 2000 ЕООД предлага стоки за дома и бита – сервизи, прибори за хранене, съдове за готвене и много други. Разполага със собствена производствена база на 60км. от София с над 2000 кв.м. производствена площ. Представителството и в София се помещава в собствена складово-търговска база с 1000 кв.м. складова площ.

От самото и създаване работи с водещи вериги за дома и градината като Mr.Bricolage, Praktiker, както и с редица чуждестранни партньори от Европа , предимно от Швейцария. На българския пазар поддържа търговски отношения с водещи търговски дружества, преки вносители и производители от цялата страна.

През 2016г. е удостоена със сертификат „Коректна фирма“ отнасящ се за отличната репутация и етикеция в управлението на бизнеса и коректно отношение спрямо клиентите.

Държим на качеството и лоялните отношения с партньори и клиенти.